Italia

Italia este un stat european, fiind localizat in sudul continentului.Peninsula Italica este foarte cunoscuta pentru arta si cultura sa, dar si pentru numeroasele atractii turistice. Un alt motiv pentru care Italia este una dintre cele mai cautae destinatii este si mancarea specifica (paste ,pizza, etc.). Muntii Apenini din centrul Italiei merg spre est, reunindu-se cu Alpii, inchizand Italia in nord. Acolo se afla o laguna, strabatuta de raul Pad. Iarna este foarte frumos aici,fapt pentru care turistii frecventeaza regiunile montane. Acestea sunt foarte cautate pentru practicarea sporturilor de iarna.
Atractii Turistice: Pompei & Herculaneum
Ramasitele impresionante ale oraselor Pompei si Herculaneum, ingropate de eruptia Vezuviului din anul 79, ofera o imagine completa si vie a societatii si a vietii de zi cu zi la inceputul erei noastre. Sapaturile arheologice realizate aici au scos la iveala un oras in stil roman, frumos conservat cu o multime de case, baruri, bai publice, bordeluri, restaurante si locuri de divertisment. O caracteristica speciala a Pompeiului este bogatia de graffitiuri mazgalite pe zidurile sale, inclusiv unele mai deocheate.
Civitavecchia
Cu veche atestare documentara (mentionat in documente romane din anul 107), Civitavecchia este situat pe tarmurile Marii Tireniene din regiunea Lazio, Italia. Nod principal al rutelor maritime ce leaga Sicilia, Sardinia, Corsica, Barcelona, Tunisia, Toulon si Malta, Civitavecchia este folosit ca port pentru navele de croaziera si este considerat din punct de vedere al traficului al doilea port al Europei. Spectaculozitatea vechii asezari etrusce deriva si din pozitionarea sa intre raurile Mignone si Marangone cat si din sinuozitatea tarmurilor presarate cu mici golfuri. Principalele atractii ale orasului sunt Fortul Michelangelo, Castelul Rocca, Catedrala San Francesco d'Assisi si termele romane de la Ficoncella (Terme Taurine).
Lucca
Lucca este un oras istoric situat in Toscana, pe coasta de vest a Italiei, in imediata apropiere de Pisa si este cunoscut ca orasul cu o suta de biserici, datorita edificiilor religioase istorice prezente in numar mare. De asemenea, este cunoscut in toata Italia pentru fantasticele sale ziduri medievale care inca mai inconjoara cea mai mare parte a orasului vechi.
Join to us

Not a Member Yet?

Join us! Our members can access savings of up to 50% and earn Trip Coins while booking.
ro_RO