Monastir

Strâns în jurul valorii de coastă, orașul istoric din Monastir este principalul teritoriu de pe plajă și aceste benzi fermecătoare de țărm nisip sunt cele mai importante lucruri pentru lista de vizitatori. Dar orașul are mai multe opțiuni de vizitare a obiectivelor turistice pentru cei care doresc să facă mai mult decât să se odihnească la soare. Ribat, cocotată chiar pe coastă, este una dintre cele mai impresionante moaște din perioada islamică din Tunisia. Următoarea ușă la Ribat este opulenta Mausoleul lui Habib Bourguiba, numit după fondatorul Republicii Tunisiene moderne, care îmbină magnific arhitectura tunisiană tradițională și modernă. Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai bune baze pentru a vedea pe cei puternici El Djem amfiteatru, considerat drept una dintre atracțiile turistice de top din Tunisia.
Obiective turistice - Ribat
Chiar pe mare este cel mai faimos punct de interes al orașului Monastir: Ribat, construit de Harthama ben Ayan în 796 d.Hr. Film-buffs va găsi imediat clădirea familiară, jucând un rol principal în rolul lui Monty Python Viața lui Brian film și, de asemenea, prezentate în Franco Zeffirelli lui Iisus din Nazaret. Ca și Ribat de Sousse, este una dintre cele mai vechi cetăți arabe din Africa de Nord.
Habib Bourguiba Mausoleul
Mausoleul mamut Habib Bourguiba se află pe marginea de nord a Monastirului cimitir. Splendoarea sa opulenta, insotita de o cupola de aur, este un tribut adus primului presedinte al Tunisiei dupa independenta fata de francezi. Construită în 1963, această moschee de înmormântare deține organele fostului președinte Bourguiba, precum și familia sa. Două minarete subțiri de 25 de metri sunt realizate din marmură italiană, în timp ce fațada este acoperită cu lucrări delicate de tigla delicată. Mormântul lui Bourguiba stă într-un interior orbitor de sticlă-inlay și sub un candelabru spectaculos.
Bourguiba Mosque
Fiind locul natal al fiului preferat al Tunisiei - Habib Bourguiba, fondator al Republicii Tunisia - Monastir, găzduiește o mare moschee în tributul fostului președinte. Taieb Bouzguenda a construit Moscheea Habib Bourguiba în 1963. A fost modelat pe Moscheea Hammouda Pacha din Tunis și are minaret octogonal de 41 de metri și o sală de rugăciune care poate găzdui o adunare de mii de închinători. În apropiere, în interiorul biroului de turism din Monastir (ONTT), este un mic Muzeul costumelor cu exponate de costume de nunta din Tunisia. Pe Rue Trabelsia este Musée du Mouvement National (Muzeul Național al Mișcării), care este dedicat istoriei luptei pentru independență a Tunisiei față de francezi.
Medina
Monastir lui medina (Orașul Vechi) a fost restaurată cu minuțiozitate și, din păcate, a pierdut o mare parte din farmecul său autentic în acest proces. Este încă un loc minunat de a călători și de a explora, mai ales dacă căldura de pe plajă devine prea mult. cumpărături oportunitățile din străzile sufletului sunt nesfârșite, cu ceramică lucrate manual, prelucrarea lemnului, argintărie și piele. Întrucât magazinele Medina sunt orientate spre turism, trebuie să știți că prețurile sunt în mod corespunzător ridicate.
Explore Tour

Most Popular Tours

Join to us

Not a Member Yet?

Join us! Our members can access savings of up to 50% and earn Trip Coins while booking.
ro_RO