Zakynthos

Apele azurii ale Mării Ionice, temperatura plăcută, caldă și răcoroasă deopotrivă, plajele cu nisipuri fine și aurii, peisajul natural, peșterile întunecoase cu ieșire la mare te îndeamnă să-ți petreci zilele de concediu pe Insula idilică Zakynthos alături de prietenii sau familia ta. Zakynthos este una dintre cele mai râvnite destinații exotice de vacanță pentru toate persoanele iubitoare de frumos, natură și divertisment. Insula adăpostește plaje întinse cu ape albastre și cristaline, terenuri muntoase, stânci și câmpii fertile. Pregătește-ți aparatul de fotografiat și fii gata să imortalizezi fiecare moment al acestor zile de paradis.
Obiective turistice - Plajele din Zakynthos
Zakynthos încântă ochii oricărui turist datorită plajelor de poveste ce se întind pe tot teritoriul insulei. Un albastru special al apei îl vei întâlni pe plaja Navagio. Plaja Dafni este un loc sălbatic, rustic în care vei observa foarte mulți măslini. Banana Beach este recunoscută pentru sporturile acvatice și adrenalină. Plaja Gerakas este un parc natural al țestoaselor Caretta-Caretta.
Epava Navagio
Epava Navagio este una dintre cele mai atractive obiective pentru turiști. Este cunoscută și drept Epava Contrabandiștilor, sau vasul Panagiotis. Vasul a eșuat în gold în urma unei furtuni. Epava poate fi vizitată pe mare, de sus de pe o platformă situată la 183m sau chiar prin coborârea în rapel cu echipament adecvat de cățărare, însă cel din urmă este recomandat doar pentru persoanele cu experiență.
Kefalonia
Kefalonia este o călătorie pe care nu o vei uita prea curând! Vei putea vizita mănăstirea Sf. Gherasim, dar și lacul Melissani aflat într-o peșteră cu deschidere la cer. Fiind aproape de Zakynthos, îți recomandăm să nu ratezi această destinație în cazul în care timpul îți permite. nu vei regreta!
Explore Tour

Most Popular Tours

Join to us

Not a Member Yet?

Join us! Our members can access savings of up to 50% and earn Trip Coins while booking.
ro_RO