RA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL CRAIOVA anunță publicul interesat asupra depunerii Raportului privind Impactul asupra Mediului pentru proiectul EXTINDEREA ȘI MODERNIZAREA AEROPORTULUI INTERNAȚIONAL CRAIOVA  propus a fi amplasat în Craiova, str. Calea București nr. 325A, jud. Dolj.  Tipul deciziei posibile luate de APM Dolj, poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu. Raportul poate fi consultat la sediul APM Dolj din Craiova, str. Petru Rareș nr. 1, jud. Dolj în zilele de luni – joi, între orele 8,00 – 16,00 și vineri între orele 8,00 – 14,00 și la punctul de lucru  RA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL CRAIOVA str. Calea  București, nr. 325A, loc. Craiova, jud. Dolj, de luni pana vineri între orele 8-16. Documentele menționate sunt disponibile la următoarea adresa de internet: http://apmdj.anpm.ro, secțiunea Reglementări, Acordul de mediu și pe site-ul Consiliului Județean Dolj și al Aeroportului Internațional Craiova.  

Dezbaterea publică a Raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul  APM Dolj, în data de 12.08.2021, începand cu orele 12.00.

Pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19 ședința de dezbatere publică va fi realizată în format electronic.