Charleroi

Cel mai mare oraș din regiunea Wallonia, Charleroi este adesea trecute cu vederea ca o destinație turistică. Cu siguranță nu are atât de mult de oferit, cât de mult a vizitat Bruxelles și Bruges, dar ceea ce îi lipsește în recursul în masă, Charleroi face cu caracterul său. Un oraș industrial cu o istorie interesantă și onestă, Charleroi va intriga pe cineva care caută mai mult decât glitz și glamour în destinațiile de călătorie.
Туристически атракции
Muzeul Jules Destree - Clădirea Jules Destree găzduiește o colecție de documente și lucrări ale fostului ministru al artelor și științelor. Colecția, care se întinde de la sfârșitul secolului al XIX-lea până în secolul al XX-lea, arată valoarea culturală a muncii omului și modul în care este încă relevantă în ziua modernă. Dacă vă considerați un "vultur de cultură"; acest lucru trebuie să vedem. Cel mai mare oraș din regiunea Wallonia, Charleroi este adesea trecute cu vederea ca o destinație turistică.
Muzeul de Fotografie
Muzeul de fotografie din Charleroi, cunoscut sub numele de Musee De La Photographie, este unul foarte impresionant. Este cel mai mare muzeu de fotografie din întreaga Europă și acoperă istoria formei de artă de la înființarea sa până la metodele și lucrările contemporane. Muzeul merită o vizită pentru oricine are chiar un interes trecător în lumea fotografiilor, dar dacă sunteți student al artelor, biblioteca și centrul de cercetare alăturat sunt un instrument de învățare excelent.
Skydiving (în interior)
Acesta este unul pentru a bifa lista de cupă. Centrul de navigație interioară al Skydiving-ului din spațiul aerian este foarte distractiv și oferă vizitatorilor șansa de a experimenta cel mai înalt tunel aerodinamic din Europa. Spațiul aerian este un hit pentru începători, turiști și skydivers experimentați în mod egal, iar mulți skydivers călătoresc din jurul continentului și chiar din lume pentru a-și îmbunătăți abilitățile în tunelul de interior. Nici o pregătire anterioară nu este necesară pentru începători, iar oricine are o vârstă de peste 3 ani poate să-și dea drumul.
Join to us

Not a Member Yet?

Join us! Our members can access savings of up to 50% and earn Trip Coins while booking.
bg_BG