Invitatie la creatie

Tânăra artista, la doar 17 ani, are o experiență vastă în domeniu: a făcut două scurt-metraje premiate, a deschis o expoziție de pictură împreună cu Smaranda Rusinaru, se pregătește pentru ambițioasă specializare de regizor și invită acum toțîi iubitorii artelor plastice ii admire frumoasă expoziție.

Aeroportul Internațional Craiova găzduiește expoziția de pictură și grafică a unei tinere talentate, Andrada Băleanu, elevă la Colegiul NaționalFrații Buzești”.
Viitoarea studentă la Regie a participat la expozițiile colective ale Școlii Populare de Arte „Cornetti” unde a studiat Pictură și Grafică.
În dată de 16 septembrie 2015 a luat parte împreună cu Smaranda Rușinaru la vernisajul expoziției „p u n c t c o m u n” – expoziție de grafică și pictură, la Casă de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.
Pe 19 mai 2016 a participat la vernisajul expoziției colective „SUPERREALISM” la Plant-Up, în cadrul Festivalului de Film din București „Super”.
FLEGMATIK, prima expoziție individuală a artistei reunește 13 tablouri și o instalație de fotografii care își propune invadeze mintea privitorului prin culoare, compoziție și elemente comune prezentate în situațîi neobișnuite.

Aeroportul Internațional Craiova are deosebită plăcere de a va invită la vernisajul expoziției de pictură FLEGMATIK care va avea loc în dată de 29 iunie, la orele 19:00, în Galeria pietonală a Aeroportului Craiova.

Pictură este un act dureros de realizare a unui echilibru între viziunea interioară, virtuozitate și mister” (Don Demers)

Galerie Foto
Plan your trip with us

Ready for an unforgetable tour?

bg_BG