Donatie carti

Aeroportul Internațional Craiova îi mulțumește elevei Istodor Maria Alexandra, elevă în clasa a VI-a la Colegiul Național Frații Buzești și doamnei Popescu Silvia, profesoară la Colegiul Național Elena Cuza pentru donațiile de cărți făcute bibliotecii aeroportului.
Aeroportul Internațional Craiova îi mulțumește domnului Ion Munteanu, doctor în filosofie și membru al Uniunii Scriitorilor din România pentru donația făcută bibliotecii aeroportului care constă într-un număr de 10 cărți scrise de domnia să.
Aeroportul Internațional Craiova are deosebită plăcere de a mulțumi doamnei scriitoare Dobrică Roxana, autoarea cărților Ariană și Răzbunarea, pentru gestul sau remarcabil de a dona bibliotecii aeroportului manuscrisele realizate de-a lungul carierei, atât în limba română cât și în limba italiană. Aeroportul Craiova apreciază inițiativa doamnei Dobrică Roxana de a îmbogăți pe această cale seria de lecturi din incinta bibliotecii sale.
Colectivul Aeroportului Internațional Craiova dorește să îi mulțumească Danei Brajou pentru gestul frumos al dumneaei, de a dona cărți bibliotecii aeroportului.
Aeroportul Craiova mulțumește domnului Daniel Notulescu, scriitorul romanului polițist “Cercul vicios”, pentru donația pusă la dispoziția cititorilor care trec prin Aeroportul Craiova. Îi adresăm sincere mulțumiri și așteptăm să ne încânte cu următoarele sale române în viitorul apropiat.
Aeroportul International Craiova ii multumeste doamnei Tatu Cristina pentru donatia de carte facuta bibliotecii aeroportului, donatie care consta in 50 de carti din literatura romana si universala, traduse in limba romana. „Lectura te înalţă pe tărâmul cunoaşterii, te poartă în lumi de vis, îţi alintă simţurile.”
Plan your trip with us

Ready for an unforgetable tour?

ro_RO